جزئیات گفتگوی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است!

درخواست مهم بورل در تماس تلفنی با امیرعبداللهیان

درخواست مهم بورل در تماس تلفنی با امیرعبداللهیان مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا می‌گوید که در تماس تلفنی با وزیر خارجه ایران، بر لزوم حرکت سریعتر در مذاکرات وین تاکید کرده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۴ - ۱۸ آذر ۱۴۰۰ - 2021 December 09
کد خبر: ۱۱۲۸۲۶

جورپ بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا بامداد پنجشنبه از تماس تلفنی خود با «حسین امیرعبداللهیان» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران خبر داد.

بورل در صفحه توئیتر خود نوشت: «امروز در آستانه دور بعدی مذاکرات برجام که فردا در وین [برگزار می‌شود]با امیرعبدالهیان وزیر امور خارجه ایران، به درخواست وی، گفتگو کردم».

وی درباره نکته مهمی که در تماس با امیرعبداللهیان گفته توضیح داد: «من این احساس فوریت را بیان کردم، که برای بازگرداندن توافق باید در مذاکرات سریعتر پیش برویم».

دور جدید مذاکرات ایران و گروه ۱+۴ برای رفع تحریم‌های آمریکا علیه ایران، هفته گذشته در وین برگزار و ایران دو سند را به طرف مقابل در حوزه رفع تحریم‌ها و موضوع هسته‌ای ارائه داد و بنا بر درخواست طرف‌های اروپایی برای مشورت با پایتخت‌هایشان درباره این دو سند مقرر شد تنفسی در گفتگو‌ها صورت بگیرد و دوباره این هفته از سر گرفته شود که براساس توافق باقری و مورا روز پنجشنبه این گفتگو‌ها در شهر وین مجدد از سر گرفته خواهد شد.

پیش از این نیز «رابرت مالی» نماینده آمریکا در امور ایران با اشاره به تماس تلفنی خود با مقام‌های روسیه، چین و شورای همکاری خلیج فارس، گفت به همکاری برای دستیابی به اهداف خود بر مبنای پیشرفت‌های حاصل‌شده در شش دور اول مذاکرات وین ادامه می‌دهند/فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار